Main menu:

För företag

Friska och produktiva medarbetare är nyckeln till lönsamhet i företaget. Vad vi äter påverkar hur vi presterar under dagen men även hur vi mår i framtiden. Bra mat håller blodsockret på en jämn nivå vilket är en grundförutsättning för effektivt arbete och mental kreativitet. Genom att med sunda matvanor stärka immunförsvaret, undvika välfärdssjukdomar och främja psykiskt välmående kan vi minska sjukskrivningskostnaderna betydligt.

Investera för framtiden och ge dina medarbetare ny energi!

Vi arrangerar skräddarsydda föreläsningar och utbildningar. Vi utför även individuell kostrådgivning och behandling för dina medarbetare. För dig inom restaurang, storkök och livsmedelsindustri kan vi assistera med näringsberäkningar, menyförslag, produktutveckling och inspiration.

Välkommen att kontakta oss för frågor, önskemål och prisuppgifter. Tänk på att kostrådgivning numera är en skattefri förmån för dig och dina anställda.

Hälsovinst- Bättre lunch

Under en timme visar vi på betydelsen av en bra lunch för din hälsa och tipsar om goda, nyttiga och lättlagade luncher som gör att du undviker ”paltkoma” och kan behålla energin hela eftermiddagen.
Läs mer >>

Bygg din hälsa inifrån och ut

Kroppen är uppbyggd av samma beståndsdelar som maten vi äter. Därför är det lätt att se sambandet – att de byggstenar vi ger kroppen påverkar hur vi ser ut och fungerar.
Läs mer >>

Mat vid skiftarbete

Vi ger dig en inblick i hur kroppens mat- och sovklocka fungerar samt visar på bra och hälsosamma matvanor anpassade till de sociala och fysiologiska krav som ställs vid skift- och nattarbete
Läs mer >>

Mat för hjärnan

Vad vi äter påverkar hjärnans arbetsminne, koncentrationsförmåga, åldrande och vårt humör.

Läs mer >>

Klimatsmart mat

Vi guidar dig för att visa på hur du kan göra smarta livsmedelval inte bara för miljön utan även för din hälsa.

Läs mer >>

Kostrådgivning för dina anställda

Vi erbjuder kosthandledning och behandling för dina anställda både individuellt och i grupp.

Läs mer >>

Smakfulla lösningar!